Brønderslev

Opera i Den Runde

Operakompagni gæster Brønderslev

”Cosi fan Tutte” er på programmet i Den Runde Pavillon. 

Foto: Allan Mortensen

”Cosi fan Tutte” er på programmet i Den Runde Pavillon. Foto: Allan Mortensen

BRØNDERSLEV:Borger9700’s Kulturgruppe har igen skaffet en opera til byen. Det sker i Den runde pavillon i Brønderslev torsdag 22. marts klokken 19.30.

Det er Operakompagniet Nontardar, der præsenterer en livlig operaleg med Mozarts og da Pontes mesterværk "Cosi fan Tutte". Titlen betyder "sådan gør alle", men Nontardar gør det på deres helt egen måde: de laver en iscenesat koncert med den allerbedste italienske skønsang fra operaen, dropper de lange dialoger og fortæller historien på dansk undervejs.

- Nontardar giver den perfekte introduktion til operagenren med en veloplagt pianist og dejlige sangere, fortæller operaelskeren Else Simonsen fra Borger9700.

- Det bliver helt sikkert en fantastisk operaforestilling. Vi håber, at rigtig mange har lyst til at komme og opleve noget nyt i Pavillonen, men også i det hele taget et nyt tilbud i byen, siger hun.

Billetter til operaen kan købes hos In@store, Bog og Idé eller Else Simonsen.

Inden operaforestillingen kan man spise Operabuffet på restaurant Hedelund fra kl. 17 til en pris af 138 kr. Bordbestilling skal ske til restauranten.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.