Opera i det fri

Blæsten lagde sig, og så var der opera i Rhododendronparken

Operasangerne fra Det Kongelige Teater fyldte Hedelund Rhododendronpark med sang, musik og flotte klange fra en række forskellige operaforestillinger. De medvirkende var Sine Bundgaard, David Kempster, Johanne Bock og Jens Christian Tvilum. Foto: Henrik Louis
10. august 2018 20:36

BRØNDERSLEV: Hedelund Rhododendronpark blev fredag aften fyldt med musik og toner, da Det Kongelige Teater var på besøg med opera i det fri.

Efter en blæsende start på dagen fredag var blæsten blevet til en bølgen i trækronerne, da klokken blev 18, og konferencier Lars Halby indtog scenen og introducerede de forskellige musikstykker og fortalte lidt om historien bag.

En pianist bakkede de i alt fire operasangere op, og der blev sunget både solo og flerstemmigt foran publikum, der fyldte godt i amfiteatret foran parkens scene.

Programmet bød på stykker fra andre kendte forestillinger som "Figaros bryllup", "Porgy and Bess" og "Rigoletto".

De medvirkende var pianist Orsi Fajger og fire operasangere Sine Bundgaard, Johanne Bock, Jens Christian Tvilum og David Kempster.

Det Kongelige Teater optræder for tiden med opera i det fri seks gange rundt omkring i landet med start i går - de kommer blandt også til Viborg og Herning.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...