Sjørring

Opgiver at sælge Danmarks billigste hus

Husejer Jan Bækholt har nu opgivet at sælge sit hus, der ellers har været landets billigste

Dette hus har siden maj været landets billigste, men nu skal det rives ned, fordi det ikke er lykkes at finde en køber.Arkivfoto: Peter Mørk

Dette hus har siden maj været landets billigste, men nu skal det rives ned, fordi det ikke er lykkes at finde en køber.Arkivfoto: Peter Mørk

THISTED:Det har ikke været tilstrækkeligt, at et hus på Rosvangvej uden for Sjørring siden maj har rangeret som Danmarks billigste hus.

Ejer Jan Bækholt må nemlig nu konstatere, at huset trods en salgspris på sølle 90.000 kroner ikke bliver solgt. Derfor har han nu i stedet besluttet, at huset skal rives ned.
- Det er jeg da rigtig træt af. Da salgsprisen blev sat ned i 90.000, var det et sidste desperat forsøg, men nu har jeg opgivet, fortæller Jan Bækholt, der har boet i huset de sidste fem år.

Bremset af kreditforeninger

Jan Bækholt har ellers fået henvendelser fra flere interesserede, men hver gang er interessen strandet på, at eventuelle købere har fået nej til at låne pengene af landets realkreditinstitutter.
- Det overrasker mig, at realkreditinstitutterne i den grad har stillet sig på bagbenene, men det er måske bare vilkårene i Udkantsdanmark, siger Jan Bækholt.
Han har nu fået bevilliget penge fra den såkaldte nedrivningspulje, og det betyder, at Danmarks billigste hus meget snart kan være jævnet med jorden.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.