Opgør med os skvattede

Vi skal sætte os i førersædet, lyder det fra de tre stand-uppere.

Vi skal sætte os i førersædet, lyder det fra de tre stand-uppere.

6. oktober indfanger tre erfarne stand-uppere alle skvat i Aalborg med et stjerneshow på Trekanten.

Søren Lynge, Anders Bircow og Henrik Mathiasen er aktuelle med deres Danmarksturne der leverer et energifyldt foredragsshow, der sætter fokus på at øge danskernes hverdagsglæde.

Det indledes kl. 19.30.

Missionen for de tre erfarne herrer er at gøre den gode dansker endnu bedre.

Når der er 50 procent skilsmisser, 33 procent insolvente, 620.000 på lykkepiller, 500.000 stressede, 25 procent overvægtige, 250.000 alkoholmisbrugere og 150.000 deprimerede mennesker i Danmark, så er det ikke et tegn på dårlig politik eller manglende integration - det er snarere et tegn på vi mennesker er nogle dovne skvat.

Nettet bugner af relevante informationer til at optimere vores livskvalitet, men vi “gider ikke at optimeres".

De fleste vil helst forblive i deres komfortzone - og dermed forblive en smule overvægtige, lidt for meget gæld, en kone/mand, der er lidt utilfreds - og hvor er det skønt at vi sammen kan vi sidde i kolonihaven og brokke os lidt.

Det skal være slut

Vi mennesker er nogle skvat. Det er på tide vi tager os sammen og gør noget radikalt ved vores livskvalitet. Alt for mange danskere har berøringsangst for at udvikle sig, trods det er ganske simpelt at styre sin økonomi, tabe sig eller få mere mental overskud.

Men en sygdom af magelighed og forelskelse i sofaen, præger hovedparten af danske familier. Vi ønsker at smide alle tøffelhelte på porten og skabe stærke mænd og kvinder. Og vi starter med opmærksomheden på egen udvikling, får boostet dit eget ansvar og din egen magt.

Vi udfordrer jer - hvis I tør.

Ved brug af humor, musik og sketches giver de tre entertainere en uforglemmelig aften, der vil inspirere enhver til at sætte sig selv i førersædet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst