Danmark

Opgør med overfladisk dating på nettet

Det skal være slut med at spille på flere heste, hvis det står til nyt dansk datingsite

Foto: Colourbox

Foto: Colourbox

DANMARK:Utroligt mange danskere søger dagligt efter den store kærlighed på internettet.

I jagten på den eneste ene kommer man forbi rigtig mange muligheder og kandidater, hvor kontakten ofte ender overfladisk, men det skal være slut nu.

Det mener initiativtageren bag det nye danske datingsite trohåbogkærlighed.dk, Dan Christensen. Han mener i stedet for, at brugerne bør satse på troskaben allerede tidligt i forholdet.

- Dating er blevet lidt en sport, hvor rigtig mange vægter kvantitet over kvalitet. Og dermed ender størstedelen med at spille på flere heste samtidig i stedet for at satse hele butikken på hende eller ham, der måske kunne være noget, siger Dan Christensen.

Hovedidéen bag hjemmesiden er, at man som bruger kan give en nøgle til en anden bruger, der også har vist interesse, og på den måde skaber man en relation.

- Giver to brugere hinanden en nøgle, bliver de to brugere isoleret fra andre brugere; så er der kun dig og mig. Der er ikke andre forstyrrende elementer, der kan fjerne dit fokus, og I kan nu i ro og mag lære hinanden at kende, fortæller Dan Christensen.

Ifølge parterapeut Katrine Axholm kan det nye danske datingsite være et frisk pust i junglen af alternative datingsider herhjemme.

- Da datingsiderne åbnede på internettet, var det jo et slaraffenland for mange, da man kunne sidde derhjemme og møde mange mennesker på kort tid. Den her idé virker lidt som en modreaktion på det, hvor man i stedet for tror mere på den eneste ene.

- Jeg er sikker på, at idéen vil være rigtig tiltalende for mange. Det er meget i tråd med, at folk gerne vil have noget mere fordybelse og visheden om, at hvis jeg skriver med ham her, så har han ikke noget kørende med alle mulige andre, siger Katrine Axholm.

Hun regner ikke med, at det nye datingsite kun kommer til at henvende sig til en bestemt aldersgruppe.

- Jeg tror, at siden henvender sig til dem, der reelt set gerne vil have en kæreste og et parforhold, og som ikke kun vil fylde tiden ud eller have noget sex. Det handler mere om, hvad man lægger i det, end hvor gammel man er, siger Katrine Axholm.

Trohåbogkærlighed.dk går i luften fredag 29. maj klokken 12.00.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.