Oplev Årets Pressefoto på Vrå Højskole

Marie Bentzon Sørensen (tv) åbner udstillingen

Foto: Lars Horn

Marie Bentzon Sørensen (tv) åbner udstillingen Foto: Lars Horn

Kom med, når en af konkurrencens vindere, den tidligere højskoleelev Marie Bentzon Sørensen, åbner foto-udstillingen den 12. september klokken 19:30

Traditionen tro er Vrå Højskole igen i år vært for Årets Pressefoto, som kan ses på højskolen fra 12. september og måneden ud.

Højskolen har udstillet Årets Pressefoto siden 2014, men i år er det noget ganske særligt. En af de tidligere elever fra medie- og fotografi i Vrå er nemlig vinder i kategorien årets korte indslag i tv/web:

- Udstillingen har denne gang en ekstra vigtig betydning for os, fordi Marie Bentzon Sørensen sammen med Laura Bisgaard Krogh og Olivia Loftlund vandt årets korte tv-indslag. Marie var elev hos os i et år, og det gør os naturligvis ekstra stolte, at hun vinder i Danmarks nok mest berømte fotokonkurrence, fortæller fotograf og underviser på Vrå Højskole Søren Schnoor i en pressemeddelelse fra højskolen.

Han fortsætter:

- Vi har igennem de seneste år fået tre højskoleelever igennem nåleøjet og ind som fotojournalist på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole, og en af dem er altså Marie Bentzon Sørensen, som vi ovenikøbet har været så heldige at få til at åbne udstillingen her i Vrå, fortæller Søren Schnoor.

Du kan møde Marie Bentzon Sørensen den 12. september og ved samme lejlighed se hendes, Lauras og Olivias kortfilm A+C, der handler om Anna, der bliver assistent for en handicappet pige på Egmont Højskolen. En bevægende visuel fortælling, der ifølge juryen går lige i hjertet og maven.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.