Oprykkernes angribere leverer målshow i Hobro

Angriberne Nicolaj Agger og Mads Hvilsom fik scoret to gange hver, da Hobro måtte nøjes med 2-2 mod Silkeborg.

Hobro IKs Mads Hvilsom, påskedag i superligakampen mod Silkeborg IF i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Hobro IKs Mads Hvilsom, påskedag i superligakampen mod Silkeborg IF i Hobro. Foto: Claus Bonnerup/POLFOTO

Underholdningen var i top, da Hobro søndag aften spillede 2-2 hjemme mod Silkeborg i sæsonens tredje indbyrdes opgør mellem de to oprykkere i Alka Superligaen.

Især angriberne på de to hold viste god form og ikke mindst målnæse.

Hobros topscorer Mads Hvilsom fortsatte med at imponere og satte yderligere to mål ind på kontoen, der sender ham op på nu 12 sæsonmål - tre færre end FCM's ligatopscorer Martin Pusic, der scorede tre i 3-3-kampen ude mod Esbjerg.

Silkeborgs Nicolaj Agger har længe ledt efter målene, men søndag scorede han to af slagsen.

Det var således Agger, som bragte Silkeborg foran 1-0 efter blot tre minutter. Silkeborgs anfører Frank Hansen sendte smart Agger af sted i dybden i den situation.

Og Agger havde ingen problemer med at sprinte fra Hobros Anders Egholm og placere bolden under den fremstormende Jesper Rask i hjemmeholdets mål.

Hobro var ikke lige så aggressive og dominerende fra kampens start, som hjemmeholdet plejer at være, og det udnyttede Silkeborg til at holde etmålsføringen halvlegen ud.

I anden halvleg var der straks mere energi og nærkampvilje hos Hobro, som lagde et tungt pres på Silkeborg.

Hobros midtbanespiller Mads Jessen fyrede kanonen af direkte på frispark og tvang Silkeborgs keeper Thomas Nørgaard ud i en god redning.

På det efterfølgende hjørnespark snorksov Silkeborgs Morten Beck Andersen i markeringen af Hobros topscorer Mads Hvilsom, som nemt kunne heade 1-1-målet i nettet efter 50 minutter.

Hvilsom slog til igen seks minutter senere med sit 12. og vel nok smukkeste ligamål i denne sæson, da han tog en lang solotur og udplacerede Thomas Nørgaard i udeholdets mål.

Men Agger stillede sig ikke tilfreds og udlignede til 2-2 efter en times spil. Morten Beck Andersen stod for assisten til det mål.

I de sidste minutter pressede Silkeborg mest på for at fremtvinge et sejrsmål, men Morten Beck Andersen var ikke skarp nok foran mål.

Silkeborg har hentet otte point i de første seks kampe i foråret, men holdet er stadig placeret på sidstepladsen med blot 12 point efter 23 kampe.

Hobro er med det ene point fortsat placeret i midterfeltet med nu 31 point.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.