Løkken

Opskrifter nok til ny bog

LØKKEN:Den sidste aften med gæstekokke i Løkken Fiskerestaurant er løbet af stabelen, og Tina og Jørgen Ussing Bømler har nu opskrifter nok til bogen "Til bords i Løkken". Bogen kommer til at byde på opskrifter på egnsretter og andre populære retter i Løkken, og opskrifterne krydres med tegninger og anekdoter. Bogen udkommer engang i juni. Gæstekokkene Inger Ussing, Anne Dorte Nielsen og Torsten Ussing sørgede for den sidste spiseaften med bidrag til kogebogen blev en hyggelig aften. Til forret blev der serveret fiskesuppe efter Torsten Ussings opskrift. - En suppe, der laves bedst på slump, siger gæstekokken. Inger Ussing stod for hovedretten, paprikakylling med vilde ris. Det er en ret, der er nem at lave til mange, og så kan den laves i forvejen. Til dessert havde Anne Dorte Nielsen bagt Fru Eckerbergs mandelkage, om hvilken det siges, at ét minut på tungen betyder 10 år på sidebenet.