Optiker siger farvel til sin butik

Da et stort flertal af indehaverne i optikerkæden Profil Optik sagde ja til at sælge deres butikker til et nyt selskab, traf optiker Jan Simonsen en beslutning. Salget skulle være et endeligt farvel til den butik, han selv har opbygget i Aabybro gennem 18 år.

Henrik Strømgaard
Jan Simonsen (th) siger farvel til sin butik i Aabybro og overlader styringen til chefoptiker Jesper Damgaard. Foto: Erik Sahl
Hjælpemidler 2. december 2007 16:20

Fredag var hans sidste arbejdsdag i Profil Optik i Aabybro Centret. - Det er meget, meget mærkeligt. Det får nok nogle eftervirkninger de følgende uger, sagde Jan Simonsen fredag inden en reception, der markerede de nye tider i butikken. Fremover vil Profil Optik, Aabybro Centret 10, blive ledet af chefoptiker Jesper Damgaard, der får hjælp af optometrist Dorte Dich, optometrist Hans Jørgen Andersen og butiksassistent Birthe Toft. Selv får Jan Simonsen nye udfordringer. Han skal sælge lup-briller til sygehuse og tandlæger gennem eget firma. Profil Optik er solgt til et selskab, der omfatter den svenske optikerkæde Synsam, og som nu har en fjerdel af markedet i Norden. I alt er der 124 Profil Optik-butikker i Danmark.

Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...