EMNER

Optimisme retur til boligmarkedet

Trods til-salg-skilte skov ved lande- og villaveje er udbuddet stort set det samme som for et år siden, men priserne er ikke faldet.

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

I Hobro er der lidt færre huse til salg i forhold til samme tid sidste år.

Krisen kradser fortsat på boligmarkedet i Mariagerfjord, men der er ligesom sidste år på samme tid så småt ved at komme gang i handlerne igen. Selv om til-salg-skiltene står derude i vinterkulden ofte i månedsvis, så sker der altså noget engang imellem, og allerede i januar mærkede mæglerne en vis fremgang efter at det meste lå stille i december. Antallet af villaer til salg er stort set uændret i forhold til sidste år. Der er blevet lidt færre i Hobro og Mariager, mens antallet er steget lidt i Hadsund og Arden. Ingen store prisændringer Prismæssigt er der ikke sket de store ændringer, som om en del ender med at sælge til en lavere pris, end den, der var fastsat i første omgang. Mens pengeinstitutterne sidste år stadig strammede grebet, så det blev svært at låne til eget hus,er der oveni købet en vis konkurrence mellem dem i dag. Det er stadig købers marked, og mange forsøger at presse prisen, også når den allerede er blevet sat ned, men man kan nu i modsætnin gtil tidligere også risikere, at drømmehuset bliver solgt, hvis man venter for længe med at slå til.