Optimistisk Mourinho: Vi kan stadig gøre det

Real Madrids træner José Mourinho regner fortsat med, at spanierne kan slå Manchester United ud.

Jose Mourinho har ikke mistet modet. Foto: Juan Medin/Scanpix

Jose Mourinho har ikke mistet modet. Foto: Juan Medin/Scanpix

MADRID:Det største pres hviler nu på Manchester United, og det kan være en fordel for Real Madrid, vurderer José Mourinho inden returkampen i Champions Leagues 1/8-finale om tre uger.

Real Madrid-træneren mener efter 1-1-kampen på hjemmebane, at det kan være en ulempe for United at spille returopgøret på Old Trafford den 5. marts.

- Mange siger, det er er nemmere at spille hjemme i den anden kamp, men presset er større på United, fordi de spiller på hjemmebane. Jeg tror stadig, vi kan gøre det, siger Mourinho til TV3+.

Portugiseren var ærgerlig over, at Real Madrid ikke kom foran tidligt i kampen, da backen Fabio Coentrao sparkede på stolpen i en situation, hvor United-keeper David De Gea flot fik afværget forsøget.

- Først og fremmest havde vi ikke heldet i starten af kampen. Fabio var tæt på, da han ramte stolpen, men den gik ikke ind.

- Så fik de et hjørnespark, og de scorede helt ud af det blå, mener Mourinho.

Danny Welbeck bragte efter 20 minutter United foran efter en episode, hvor der forkert blev dømt hjørnespark. I kampens slutfase var United-angriber Robin van Persie tæt på tre gange, og det tippede opgøret over til englændernes side, men Real-keeperen Diego López reddede hjemmeholdet.

- Diego López havde et par gode redninger, og Xabi Alonso gav ham også god hjælp. Vi gjorde, hvad vi kunne for at vinde, men i sidste ende kan jeg ikke sige, at det ikke var et fair resultat, erkender portugiseren.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.