Orgi-E: Jeg rapper fra hjertet

Den danske rapper Orgi-E udkommer med et nyt album, der kommer lige fra hjertet og ikke lægger fingre imellem.

Orgi-E: Jeg rapper fra hjertet

Orgi-E, med det borgerlige navn Emil Simonsen, er til dagligt bedst kendt som den ene tredjedel af rap-gruppen Suspekt. Han har nu givet sig i kast med sit eget soloprojekt. Og det kommer fra hjertet, fortæller rapperen.

Overfor Ritzau forklarer rapperen, at han har brygget på albummet længe. Numrene på det kommende album "Klamfyr" er blevet skrevet over de sidste tre år i samarbejde med produceren Jonathan, og det er helt klart mere Simonsen, end det er Suspekt.

- Albummet er meget mit liv de sidste tre år, som jeg havde brug for at dokumentere og lægge ned i en boks og dele, så det bærer præg af min personlighed og der lægges ikke fingre imellem, fortæller Orgi-E og fortsætter:

- Mine venner vil kunne se sig selv og mig i det. Det er så oprigtigt fra mit hjerte som overhovedet muligt.

Selvom Orgi-E fortsat arbejder sammen med drengene fra Suspekt, så er det kommende album "Klamfyr" meget mere personligt. Og det har rapperen haft brug for, indrømmer han.

- Jeg tror, at jeg har haft brug for at lave noget, der bare var mig. Noget der kun er mig selv for at komme ud med det, jeg har indeni, konstaterer Orgi-E.

Derfor bliver det kommende album en følelsesmæssig gennemgang af de ting rapperen har været igennem, fra seksuelle fantasier til venner, der har været ved at dø og folk, der bliver diskrimineret.

- Man vil helt klart få en del af mig, som jeg gerne vil give videre. Det er det, jeg kan, og jeg kan nok ikke så meget andet. Det er til fans'ene, men det er lavet fordi, jeg har brug for det og ikke kan lade være, forklarer Orgi-E.

Det kommende debutalbum hedder "Klamfyr", og den første single er allerede ude med den meget sigende titel "Singlepik". Albummet udkommer i starten af efteråret.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.