Oscar de la Hoya udbokset i nat

Den tidligere mangedobbelte amerikanske verdensmester i bokning, Oscar de la Hoya, er en færdig mand på topplan. Det blev understreget, da han natten søndag fik store tæv af Manny Pacquiao.

Inden kampen så begge mænd ud til at tro på sejren, men efterfølgende var de Oscar De La Hoya (t.v.) der var tævet gul og blå af en suveræn Manny Pacquiao.
Foto: Scanpix

Inden kampen så begge mænd ud til at tro på sejren, men efterfølgende var de Oscar De La Hoya (t.v.) der var tævet gul og blå af en suveræn Manny Pacquiao. Foto: Scanpix

Der var ingen VM-bælter på spil men masser af prestige, da to af verdens bedste boksere natten til søndag mødes i MGM Grand i Las Vegas. 29-årige Manny Pacquiao krydsede klinger med den 35-årige legende Oscar de La Hoya i weltervægt, men opgøret blev ikke den store sportslige nydelse. Filippinske Pacquiao var ganske enkelt for suveræn. Det indså de la Hoya i pausen mellem 8. og 9. omgang, hvor han måtte strække våben. Efterfølgende blev han kørt på hospitalet for at blive observeret ovenpå den omgang læstelige klø, han blev udsat for. Dermed må karrieren være slut for manden med tilnavnet "The Golden Boy", der har tabt tre af sine sidste fem kampe. De to han vandt var i ovenikøbet skuffende opgør mod ikke specielt overvældende modstandere.