Oscar-taberne tager dyre luksusgaver med hjem

Gaveposer med alverdens lækkerier bliver foræret væk til Oscar-nominerede, som ikke vinder nogen filmpris.

Oscar-taberne tager dyre luksusgaver med hjem

Ingen regner rigtigt med, at den Oscar-nominerede dansker Nikolaj Arcel vinder en af de eftertragtede statuetter for kærlighedsdramaet "En Kongelig Affære".

Alligevel tager instruktøren formentligt ikke tomhændet hjem fra prisfesten i filmbyen Los Angeles, som finder sted søndag aften lokal tid.

Et marketingsfirma, der hedder Distinctive Assets, forærer nemlig gaveposer væk til Oscar-kandidater, som ikke ender med at hive en af de gyldne figurer med tilbage til kaminhylden.

De lækre sager i gaveposerne har en anslået værdi af 45.000 dollar - hvilket svarer til omkring 250.000 kroner.

Foræringerne i de såkaldte "swag bags" eller "goodie bags" omfatter rejser til Australien, Hawaii og Mexico. Oscar-kandidaterne får også gavekort til personlig fitnesstræning, fyldning af rynker i ansigtet samt akupunktur og aromaterapi.

Og så er der også alt det løse: For eksempel hånd-illustrerede tennissko, tequila og kondomer. Og et års VIP-medlemskab af storlufthavnen Heathrow i London.

Nikolaj Arcel er blandt de nominerede i kategorien bedste ikke-engelsksprogede film, hvor østrigske Michael Haneke er storfavorit til at vinde med filmen "Amour".

/ritzau/Reuters

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.