Otte indbrud i samme område

Politiet formoder, at der er en sammenhæng mellem otte indbrud i Vendsyssel

Charlotte Bøje
Arkivfoto: Bent Bach
Hjørring 14. maj 2018 12:40

VENDSYSSEL: Der er muligvis en sammenhæng mellem otte indbrud, som er blevet begået i Vendsyssel henover Kristi himmelfart. Indbruddene er sket i Sindal, Lendum og Ravnshøj mellem onsdag og søndag.

- Det kunne godt se ud, som om det er de samme, der står bag, siger politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpoliti i Frederikshavn.

Mellem lørdag og søndag blev en terrassedør brudt op til en villa på Jasminvej i Sindal. Der blev dog ikke umiddelbart stjålet noget fra huset. I Lendum kom tyvene også ind via terrassedøren på Nygårdsvej mellem fredag og lørdag. Det er dog uvist, hvad der blev stjålet. På Falkevej i Lendum mangler ejeren også et overblik over, om der er blevet stjålet noget. Her var der ubudne gæster mellem onsdag og søndag, hvor et vindue blev brudt op.

På Ulvemosevej i Lendum blev der mellem fredag og søndag stjålet en møntsamling, kontanter og smykker fra et hus. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op.

I Ravnshøj var der fire indbrud på Mejerivej, Krilvej, Lammetoften og Gåsetoften. Tyvene kom også her ind via enten en terrassedør eller et vindue. Kun i et af husene, er det gjort op, hvad der blev stjålet. Fra huset på Gåsetoften blev der stjålet udenlandsk valuta.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...