Otte indbrud i samme område

Politiet formoder, at der er en sammenhæng mellem otte indbrud i Vendsyssel

Charlotte Bøje
Arkivfoto: Bent Bach
Hjørring 14. maj 2018 12:40

VENDSYSSEL: Der er muligvis en sammenhæng mellem otte indbrud, som er blevet begået i Vendsyssel henover Kristi himmelfart. Indbruddene er sket i Sindal, Lendum og Ravnshøj mellem onsdag og søndag.

- Det kunne godt se ud, som om det er de samme, der står bag, siger politikommissær Peter Skovbak fra Lokalpoliti i Frederikshavn.

Mellem lørdag og søndag blev en terrassedør brudt op til en villa på Jasminvej i Sindal. Der blev dog ikke umiddelbart stjålet noget fra huset. I Lendum kom tyvene også ind via terrassedøren på Nygårdsvej mellem fredag og lørdag. Det er dog uvist, hvad der blev stjålet. På Falkevej i Lendum mangler ejeren også et overblik over, om der er blevet stjålet noget. Her var der ubudne gæster mellem onsdag og søndag, hvor et vindue blev brudt op.

På Ulvemosevej i Lendum blev der mellem fredag og søndag stjålet en møntsamling, kontanter og smykker fra et hus. Tyvene kom ind ved at bryde et vindue op.

I Ravnshøj var der fire indbrud på Mejerivej, Krilvej, Lammetoften og Gåsetoften. Tyvene kom også her ind via enten en terrassedør eller et vindue. Kun i et af husene, er det gjort op, hvad der blev stjålet. Fra huset på Gåsetoften blev der stjålet udenlandsk valuta.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...

Her ville vi gerne vise dig forslag til flere artikler, men pga. din Adblocker kan vi ikke gøre det!

Nordjyske Plus

Henter artikler...