Otte nye bådehuse på vej

Skal efter planen stå klar 1. oktober

Anne-Mette Riis
Yderligere otte røde bådehuse er på vej ved lystbådehavnen, så der i alt vil blive 24. Foto: Bo Lehm
Morsø 1. september 2014 15:34

MORS: Fundamentet til otte nye, røde bådehuse ved lystbådehavnen i Nykøbing er ved at blive lagt. Oven på vil i den kommende tid rejse sig en sektion, magen til de to sektioner, som allerede er opført.

- De bliver fuldstændig magen til de andre. Og når de er rejst, kommer der ikke flere, men på den måde får vi området hegnet ind af bådehuse. Så slipper man for at kigge på alt det jern og stativer, der står på pladsen, mens bådene er i vandet, siger bådehuschef Erik Nielsen, der sidder i bestyrelsen for Morsø Sejlklub og Marina.

De første otte bådehuse blev bygget i 2012, de næste otte i 2013 og nu følger så tredje etape, som forventes at stå klar 1. oktober. Per Trans ApS fra Vils står for opførelsen.

Sejlklubben står som bygherre. Sejlerne kan derefter købe et hus formedelst 140.000 kr. - eller gå to sammen og dele udgiften. De får herefter et bevis, og når de en dag vil af med huset igen, får de pengene tilbage fra sejlklubben.

- Det er lidt en speciel konstruktion. Men den skal forhindre, at man kan spekulere i bådehusene og lade priser stige, siger Erik Nielsen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...