Otte rockere skal foran en dommer

Ud af 114 anholdelser ved en stor politiaktion onsdag skal otte rockere i grundlovsforhør torsdag.

Otte rockere skal foran en dommer

I Roskilde og i Helsingør skal i alt otte rockere torsdag foran en dommer. Politiet ønsker dem varetægtsfængslet efter den store politiaktion onsdag mod 18 adresser tilknyttet rockergrupperne Bandidos og Hells Angels.

To rockere fra Bandidos er allerede i grundlovsforhør i Retten i Roskilde for besiddelse af våben, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til Ritzau.

De to rockere kobles med en skarpladt pistol i en Bandidos-rockerborg. 31 andre er til gengæld løsladt i Midtsjælland.

Senere skal seks anholdte rockere i Nordsjælland foran en dommer ved Retten i Helsingør klokken 14, oplyser Nordsjællands Politi til Ritzau.

En af de seks anholdte er den øverste chef for Bandidos i Danmark, præsident Michael "Kokken" Rosenvold, skriver Sjællandske Medier.

Han sigtes sammen med de øvrige anholdte for ulovlig våbenbesiddelse, da politiet fandt to pistoler under ransagning af rockerborgen på Hejreskovvej i Kvistgård.

Ved den koordinerede aktion mod 18 rockerborge på Sjælland blev 114 rockere tilbageholdt, og politiet beslaglagde våben og stoffer. Tilsyneladende var aktionen mest ment som en alvorlig advarsel til rockerne.

Politiet slog til mod rockerne på grund af efterretninger om, at en ny konflikt er under opsejling.

På rockerborgene fandt politiet blandt andet tre pistoler, magasiner til skydevåben, knojern, økser og slagvåben. Desuden beslaglagde politiet stoffer som hash og anabolske steroider.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.