Outlet med et moderne tvist

Butikker i Fjerritslev er hoppet med på Swipp og MobilePay-bølgen

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

FJERRITSLEV:Flere af byens butikker valgte at gå sammen om en udsalgsslutspurt, nemlig et outlet, som foregik i kirkecentret denne weekend.

Men der var lige er tvist. For dankort kunne man ikke betale med. Og så lige et tvist til - for det kunne man med mobilen. Og hvis mobiltelefoner kunne gløde, så ville de det. For både MobilePay eller Swipp blev flittigt brugt.

- Og det fungerer altså bare supergodt, siger Michael Jensen fra Klærmann, som få minutter efter udsalget startede allerede havde modtaget adskillige betalinger på mobilen.

- Det er godt nok nemt, og så er det jo fedt at være med på moden. Tiden er jo til mobilbetaling, siger Michael Jensen, som dog forsikrede, at man også kunne betale med kontanter.

Godt modtaget

Ideen har været et års tid undervejs og initiativtagerne besluttede sig hurtigt for ikke at tilbyde dankort som betalingsmulighed.

- Det er dyrt at leje en dankortterminal, og så ryger ideen med et outlet, siger Michael Jensen. Det er første gang, at de fem butikker, Sportmaster, Jæger Sko, Styrebæk, Hokus Pokus og Klærmann går sammen om en udsalgsslutspurt, som tilsyneladende blev godt modtaget.

- Med det store rykind, så kan det da være, at vi rykker op i hallen næste år, for det kniber da lidt med pladsen her i kirkecentret, siger Michael Jensen.

En af dem som var på udkig efter nogle gode tilbud var Jane Odgaard fra Farstrup. Og hun er begejstret for den nye betalingsform.

- Det er jo bare fremtiden og så er det jo supernemt - specielt for mig, for jeg har altid telefonen med, og jeg har aldrig kontanter på mig, siger Jane Odgaard.

Ikke uden knas

Helt uden knas er den fagre nye betalingsverden ikke. Fjerritslev Kirkecenter er jo en gammel bankbygning, så murerne er tykke. Meget tykke. Og det giver problemer med mobildækningen.

- Vi har haft et par kunder, der måtte gå uden for og betale, men det går også nok, smiler Merete Kornum fra Hokus Pokus.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.