Ove Christensen: Viste kæmpepotentiale

Vendsyssel-træneren var begejstret for indsatsen mod Horsens

Thomas Jasper
Foto: Peter Broen
Sport 1. oktober 2015 06:45 - Opdateret 1. oktober 2015 08:09

HJØRRING: Et rødt kort til Patrick Bang Nielsen betød, at Vendsyssel var en mand i undertal i over en time, da holdet onsdag aften tog imod AC Horsens i Bet25 Ligaen.

Trods undertallet dominerede Vendsyssel dog stort efter pausen, og derfor var det ganske fortjent, at Jens-Kristian Sørensen i det 90. minut kunne sikre hjemmeholdet det ene point med sin 1-1-scoring.

- Vi er selvfølgelig glade for at få point, men det, jeg er allermest tilfreds med, er faktisk indsatsen. Vi var så dominerende, at man nærmest skulle tro, at det var os, der var en mand i overtal. Det var en imponerende præstation, og det viser, hvilket kæmpepotentiale der er i det her hold, siger Vendsyssel-træner Ove Christensen.

Han var langt fra enig med dommer Sandi Putros i, at Patrick Bang Nielsen fortjente et tidligt bad, da han i det 25. minut gik ned i en glidende tackling.

- Det kan da godt være, at dommeren har en chance for at dømme den, men det var jo ikke nogen forsætlig handling, og desuden ramte Patrick jo bolden i sin tackling, så jeg mener, at det var en klar overreaktion fra dommerens side, lyder analysen fra Vendsyssel-træneren.

Vendsyssel gav i anden halvleg hjemmebanedebut til de to nyerhvervelser Zoran Vujovic og Kemy Augustin, og Ove Christensen var tilfreds med, hvad han så.

- Det er to dygtige spillere, som allerede efter en uge er faldet rigtig godt til. Kemy har en gudsbenådet teknik og bliver en kæmpe gevinst for os. Zoran Vujovic kom ind under vanskelige forhold mod et forsvar, der stod meget kompakt, men han havde nogle gode løb og var hele tiden til stede i boksen. Vi er meget glade for dem, siger Ove Christensen.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...