Ove P. glad for favoritrolle

Hobro er storfavoritter til Superligatilbagevenden

Ove Pedersen glæder sig over, at Hobro IK er blevet gjort til oprykningsfavoritter- Arkivfoto: Torben Hansen

Ove Pedersen glæder sig over, at Hobro IK er blevet gjort til oprykningsfavoritter- Arkivfoto: Torben Hansen

HOBRO:Hobro tager torsdag aften klokken 18.00 hul på projekt oprykning til Superligaen igen, når holdet gæster FC Roskilde i 1. divisions sæsonpremiere.

Og det kan de gøre velvidende, at de hos samtlige bookmakere er favoritter til at rykke op igen. Odds 1.70 kan man få på Hobro hos de gavmilde bookmakere, mens Vejle og Vendsyssel FF følger efter til odds 5.00.

- Jeg har det da helt fint med, at vi er gjort til favoritter. Vi kan jo ikke selv gøre det, og sådan er det altid med den slags, Hvis man selv bliver spurgt, så betyder det ikke noget, hvad man selv svarer. Favoritværdigheden er noget, der vurderes af omgivelserne, og der kan vi jo kun være glade for, at der er respekt om vores hold, siger træner Ove Pedersen.

- Da jeg rykkede op i Superligaen med FC Vestsjælland sagde alle, at vi var dømt til nedrykning med det samme, og så var det op til os at modbevise det. Denne gang har vi så selvfølgelig ikke lyst til at modbevise udmeldingerne, griner han.

Samtidig erkender han også, at der er pres på de hold, der træder ind i sæsonen som nedrykkere fra Superligaen.

- Vi har jo set det utallige gange. Horsens måtte bruge en sæson mere, end de havde regnet med på at komme tilbage, Vejle har ligget i 1. division i en årrække efterhånden, og selv AGF er jo kommet hakkende fra start de gange, de har været nede at vende. Så det er en udfordring, men det er en positiv udfordring, som vi tager imod, siger han.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.