Ove P. om uafgjort i Randers: Sæsonens dårligste kamp

FC Vestsjælland spillede i dag en dårlig kamp på udebane mod Randers, men fik alligevel ét point med hjem.

19. maj 2014 00:31

FC Vestsjælland fik i dag et point med hjem fra udebanekampen via 1-1 mod Randers FC, hvor de igennem hele kampen var hårdt presset og havde svært ved at modstå presset.

Cheftræner Ove Pedersen var efterfølgende godt klar over, at det ikke var helt fortjent, at FC Vestsjælland kunne tage det ene point med hjem i bussen til Slagelse.

- Jeg mener, at vi i dag spiller sæsonens dårligste kamp, og det er heldigt, at vi får et enkelt point med hjem i dag.

- Flere af spillerne kommer slet ikke ordentligt ind i kampen i dag, og jeg tror, det skyldes, at nogle af dem manglede motivationen. Det går bare ikke på det her niveau, og derfor spiller vi en dårlig kamp i dag, siger Ove Pedersen.

FC Vestsjælland rykkede i sommer op fra 1. division, og var favoritter til at tage turen ned igen. Sådan gik det ikke, da FC Vestsjælland allerede inden sidste runde havde sikret sig endnu en sæson i Superligaen.

- Vi har haft en fantastisk sæson, og jeg er ekstremt stolt over, at vi henter 38 point. Inden sæsonen var der ingen, der troede på, at vi ville overleve, og jeg er rigtig glad for, at vi allerede inden den sidste spillerunde havde sikret os overlevelsen.

/ritzau/

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...