Ove Pedersen om Hobro-debut: Vi skabte intet offensivt

Hobro er sidst i Superligaen, men klubbens nye træner Ove Pedersen tror på, at vinterpausen vil gøre godt.

Hobro leverede søndag eftermiddag en bleg indsats i Haderslev, hvor det blev til et 0-2-nederlag til Sønderjyske.

Klubbens nye cheftræner, Ove Pedersen, der stod i spidsen for holdet for første gang, erkender, at nederlaget var fortjent.

- Vi skabte intet, men man skal huske på, at når et hold som Sønderjyske lykkes med deres ting, så er de svære at skabe chancer mod. Vi fik ikke sammenhæng i vores spil i første halvleg, og så er det ligegyldigt, hvor dygtige mine spillere ellers er, lyder det.

Han så dog gode perspektiver i indsatsen efter pausen.

- I anden halvleg arbejdede vi den rigtige vej, men man kan selvfølgelig altid diskutere udførelsen. Vi har haft fokus på at få styrket kollektivet, og vi prøvede trods alt på at få tingene til at virke, siger Ove Pedersen.

Den rutinerede cheftræner ser nu frem til vinterpausen, hvor han kan arbejde mere intenst med holdet.

- Nu skal vi lige have tre point inden, vi går på vinterpause, men det er klart, at en vinterpause kan gøre underværker for os.

- Det kommer til at gælde for os, at vi skal have en masse aftaler på plads og til at sidde i skabet, og så skal vi nok få samlet en god enhed, siger Ove Pedersen.

Anfører Mads Justesen er positivt stemt overfor Ove Pedersen, og ser frem til at lære ham bedre at kende.

- Vi er blevet præsenteret for nogle ting de seneste dage, hvor vi har kendt Ove, og vi skal så gå i den retning, som han vil have. Han har taget fat i noget, som vi skal arbejde videre med, siger han og fortsætter:

- Men der er ingen tvivl om, at vi skal arbejde hårdt på især at finde ud af, hvordan vi skal spille under Ove, og det kommer vi stensikkert også til at lykkes med.

Hobro slutter efteråret af i næste runde med et lokalopgør på hjemmebane mod Randers FC.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.