Ove Pedersen tilfreds med anden halvleg

To udskiftninger og lidt taktiske justeringer i pausen løftede Hobro-holdet mod SønderjyskE

To udskiftninger og lidt taktiske justeringer i pausen løftede Hobro-holdet mod SønderjyskE, mener Ove Pedersen. Foto: Lars Pauli

To udskiftninger og lidt taktiske justeringer i pausen løftede Hobro-holdet mod SønderjyskE, mener Ove Pedersen. Foto: Lars Pauli

HOBRO:Ove Pedersen har svært ved at klandre sine spillere for indsatsen i 1-2-nederlaget mod SønderjyskE - i hvert fald anden halvleg.

- Vi forsvarer baglæns i de første 45 minutter, og det må vi simpelthen ikke gøre, når de kun spiller med én angriber, så jeg ville have spillerne til at gå højere op og forsvare i anden halvleg, siger cheftræneren, der skiftede Mads Justesen og Michael Christensen ud i pausen for at få gang i det fremadrettede forsvarsspil.

- Men det er ikke kun de to, der skal have skylden, for jeg var bestemt heller ikke tilfreds med Anders (Egholm, red.) eller Babajide Ogunbiyi i første halvleg. Men jeg synes, at holdet løfter sig i anden halvleg, og vi er i perioder det bedste hold på banen.

Resultatet blev uanset den gode anden halvleg, at Hobro måtte gå fra banen som tabere, og der er altså fortsat 14 point op til AGF på Alka Superligaens 11. plads.

- Ren pointmæssigt er der ikke noget at sige til, at vi ligger, hvor vi gør, for vi er simpelthen ikke gode nok til at få hevet resultater hjem, siger Ove Pedersen.

- Men jeg synes da, at når man ser anden halvleg mod SønderjyskE, så burde vi nok have fået point med fra den kamp.

Cheftræneren finder det faktisk lidt forunderligt, at Hobro var bedst i anden halvleg - for det har ellers ikke været tilfældet i denne sæson.

- Det er lidt omvendt af, hvad vi ellers har set, især her i foråret, hvor jeg synes, at vi ofte har præsteret godt i de første 45 minutter og så er gået ned i anden halvleg, siger Ove Pedersen.

- Men vi har faktisk også nogle store chancer i starten af kampen, hvor både Mayron George og Jung-Bin Park er alene igennem og egentlig bør score. Men tingene går heller ikke rigtigt vores vej.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.