Oven over alting stråler moder ...

Temperaturen stiger på Nibe Festival, hvor samværet og musikken kæmper om podiepladsen

6
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Klædt på også til rock’n roll: Sådan går jeg næsten altid klædt, fortæller Helene Christensen fra Esbjerg, der fandt en kæreste i Brønderslev og gæster Nibe Festival for fjerde gang.

Jeg kan ikke gå, jeg kan ikke stå, hænderne ud til siden, hey baby hey, rapper Johnson på en opskruet koncert med lydbrøl mange gange kraftigere end de berygtede sydafrikanske vuvuzela-horn. Imens slapper veninderne af langt fra scenekanten i skovens mere stille hjørne - 17-årige Helene Wickberg fra Hadsund og Vennebjergs Sigrid Skamriis med 18 somre på bagen. - For os handler årets Nibe Festival mest om at genskabe det fællesskab, vi oplevede på Horne Efterskole. Musikken kommer i anden række. En herre slår en eftertænksom og veltilfreds streg til folket lige midt i offentligheden på hovedfærdselsåren Junglestien, og specialist i oplevelsesøkonomi og coaching, Henrik "Røde" Jensen fra Frederikshavn, er svær at komme uden om. Han fester sammen med ni af sine ansatte fra firmaet Top Event. - Vi tog en limousine herned, bemærker han For et par uger siden foredrog Henrik "Røde" Jensen fra "Akvariefisk til Clinton" for 70 af Nibe Festivals frivillige ledere. Det er business. Big business. Den Lille fede omsætter formentlig for mindst 25 millioner kroner inklusiv billetsalg. - Peter (daglig leder af Nibe Festival, Peter Møller Madsen red.) og jeg sparrer ofte hinanden, konstaterer "Røde". Festivalens nye lille fede og mobile logo-gris i kunststof med et sveddryppende menneske indeni danser lystigt og slår krøller på halen, sommeren er ikke forbi nu, den er slet ikke fløjet af sted, men først lige begyndt. Dalton alias Madsen, Olsen og Lilholt luner på Stor Scene, og nede på campen ved Limfjorden vågner en natteravn eller to, inden det atter går løs igen og igen med Nephews næstsidste koncert i varslet meget lang tid, og så står fuglene op - igen og igen og igen....

Forsiden