Thisted

Over 300 dyster til Thy Party

336 unge har fundet vej til Sparekassen Thy Arena Mors for at deltage i den årlige gameevent, der for første gang holdes på Mors

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Foto: Diana Holm

THY/MORS:Blikkene er stift rettede mod computerskærmede. Og kun lyset fra skærmene lyser op i den ellers mørke hal i Sparekassen Thy Arena Mors.

I stedets ene hal har 336 unge sat hinanden stævne for at dyste mod hinanden i seks forskellige discipliner indenfor e-sport til Thy Party, som for første gang holdes på Mors. Gameeventen, der har eksisteret siden 2010, startede fredag eftermiddag og slutter søndag ved frokosttid, fortæller arrangør Claus B. Fuglsang.

Blandt deltagerne er de 12-årige tvillinger Anna og Lukas Søgaard fra Nykøbing. De spiller begge counterstrike.

- Jeg spiller det mest, fordi det er sjovt og hyggeligt. Jeg har spillet hele natten, og jeg tror ikke, at vi får sovet, før Thy Party er slut, siger Anna Søgaard i en pause mellem to dyster.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.