Over halvdelen af billetterne til Rock i Frederikshavn er solgt

Mads Langer er et af trækplastrene til Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni på Knivholt Hovedgård.

Foto: Pressefoto.

Mads Langer er et af trækplastrene til Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni på Knivholt Hovedgård. Foto: Pressefoto.

FREDERIKSHAVN:Folkene bag Rock i Frederikshavn glæder sig over årets billetsalg. Indtil videre er der solgt mere end 50 procent af billetterne.

Der er sat omkring 5.000 billetter til salg til 12 timers nonstop musik, fest og dans på gårdspladsen og i den store lade på Knivholt Hovedgaard.

-Hvis du vil sikre dig en billet til Rock i Frederikshavn, så er det nu, den skal købes. Når billetsalget rammer loftet, melder vi udsolgt uden yderligere varsel - og det tror vi sker inden længe, siger Casper Høgsted fra Sportens Venner som arrangerer Rock i Frederikshavn. Brandmyndighederne tillader ikke flere gæster på vores nye koncertplads.

Rock i Frederikshavn bliver skudt i gang kl. 12, når Østre Gasværk går på Stor Scene på festivalpladsen, mens Kato & Friends lukker og slukker i et inferno af lyd og lys.

Inden da kan festivalgængere glæde sig til følgende navne på Stor Scene: Østre Gasværk, Sanne Salomonsen, Nabiha, Mads Langer, Big Fat Snake og på Det Musiske Hus Scenen i den store lade: FS Orlonn, Gregers Mogstad & The Groove, Go Go Berlin, René Søndergaard med band og stand-up med Daniel Lill.

Billetter købes på www.arenanord.billetten.dk eller i Jyske Banks afdelinger i Nordjylland og Anthon i Frederikshavn.

Mads Langer er et af trækplastrene til Rock i Frederikshavn lørdag den 8. juni på Knivholt Hovedgård.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.