Overfaldt vidne på stisystem

To unge mænd dømt for at slå og sparke vidne, der havde anmeldt den ene til politiet

Arkivfoto <i>Lars Pauli</i>

Arkivfoto Lars Pauli

AALBORG:Det kostede to unge mænd henholdsvis to og tre måneders fængsel, da de på grov vis forsøgte at true en anden mand til at lade være med at melde dem til politiet.

De to mænd på 22 og 23 år opsøgte i december sidste år manden, da han var ude at gå på stisystemet ved Vangen i Nørresundby.

Manden havde tidligere anmeldt den ene af de to overfaldsmænd for at have truet ham til at lave bedrageri på internettet. Og den anmeldelse ville den 22 årige og den 23-årige have ham til at trække tilbage, fortæller anklager Jakob Herborg.

Truede ham på livet

På stisystemet skubbede de to mænd ham ned på jorden, hvor de tildelte ham slag og spark og truede ham på livet, hvis han ikke makkede ret.

Til sidst tvang de ham til at ringe til politiet og trække anmeldelsen tilbage. Det gjorde han i første omgang, men efter de to mænd var gået igen, ringede han tilbage til politiet og fortalte, hvad der er sket.

I Retten i Aalborg nægtede den 22-årige og den 23-årige at have været til stede på stisystemet, men retten fandt vidneudsagnene mod dem troværdige, og idømte den 22-årige to måneders fængsel og den 23-årige tre måneders fængsel.

Begge modtog dommen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk