Overgreb: Politiet efterlyser bordeauxrød Opel Astra

Vidne giver politiet et konkret spor i sagen fra Vester Skerninge, hvor 11-årig blev udsat for sexovergreb.

Overgreb: Politiet efterlyser bordeauxrød Opel Astra

Fyns Politi efterlyser nu en bordeauxrød Opel Astra stationcar fra midten af 1990'erne i sagen om grove seksuelle overgreb på en 11-årig pige i Vester Skerninge.

Det er et vidne, der har givet politiet oplysninger om bilen, som hun så, da hun kom kørende i sin bil ad Midtervej i Vester Skerninge.

Vidnet kom kørende lige bag ved skolebussen og holdt ind bag den, da den 11-årige pige stod af.

Lige efter, at hun blev sat af bussen, blev pigen passet op af en mand, der tvang hende ind i sin bil og kørte hende ind i et skovområde, hvor han misbrugte hende seksuelt.

- Vi har talt med et kvindeligt vidne, der så en bordeauxrød Opel Astra stationcar netop på det tidspunkt, hvor pigen stod af bussen på Brunsvej i Vester Skerninge, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, Fyns Politi, der leder efterforskningen.

Vidnet har ikke kunnet oplyse præcis, hvilken årgang der er tale om. Men der er tale om en Opel Astra-model fra midten af 1990'erne.

Politiet vil gerne tale med føreren af den bordeauxrøde bil eller med folk, der har set bilen fredag eftermiddag.

Onsdag kørte den 11-årige pige en tur i området med politiet for at forklare nærmere, hvor manden kørte hen med hende, da han havde samlet hende op ved bussen.

- Efter køreturen har vi fået så meget fornemmelse af, hvor bilen kan have holdt, at vi har været ude med hunde forskellige steder, siger Henrik Justesen.

Sideløbende analyserer politiet Flyvevåbnets video fra en overflyvning onsdag. Videoen skal også hjælpe med at få fastlagt bilens rute og stedet, hvor manden parkerede, mens han begik sin forbrydelse.

Politiet har indtil videre fået omkring 110 tip om sagen.

Den efterlyste gerningsmand er 45-50 år, 175-180 centimeter høj og almindelig til kraftig af bygning.

Han havde en sort jakke på, muligvis en arbejdsjakke, lyseblå cowboybukser med bælte, sort hue og en mørk halsedisse, som han havde trukket op for underansigtet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.