Overraskende meget spil til TFC

TFCs cheftræner Peter Enevoldsen var tilfreds med sit holds indsats i pokalopgøret

TFCs cheftæner Peter Enevoldsen var godt tilfreds med den unge angriber Lars Kristensens præstation i onsdagens pokalkamp.

TFCs cheftæner Peter Enevoldsen var godt tilfreds med den unge angriber Lars Kristensens præstation i onsdagens pokalkamp.

FODBOLD:Nu kan en træner jo aldrig være helt tilfreds, når hans hold har tabt en kamp, men når det endelig skal være, så var Thisted FCs nederlag i onsdagens pokalkamp mod AGF ikke det værste af slagsen. TFCs Peter Enevoldsen ærgrede sig da heller ikke stort over nederlaget til Superliga-mandskabet. - Vi har stor ære af kampen. Vi var slet ikke spillet ned. Deres to mål fik de på personlige fejl. Vi havde også været chancer, og jeg var overrasket over, vi havde bolden så meget. Jeg er godt tilfreds med indsatsen. Den viser, at vi er ved være der, hvor vi skal være, sagde han efter kampen. Peter Enevoldsen var lige ved at gøre klar til at satse ekstra ved at flytte en mand fra forsvaret frem på midtbanen, da AGF lukkede kampen med målet til 2-0. Ellers startede TFC med den unge angriber, Lars Kristensen, alene i front. - Lars gjorde det godt. Han kom frem til tre-fire chancer, men det er svært at ligge alene fremme. Han var med på grund af sin speed, sagde Peter Enevoldsen. Han kunne også glæde sig over, at kampen ikke føjede nye spillere på TFCs skadesliste.