Overrasket tv-diva: Min datter vil hellere biler end dukker

Det er kommet lidt bag på bloggeren Irina Olsen, at hendes datter foretrækker at lege med "drengelegetøj".

Ritzau
, Tori Spelling Foto: Scanpix/Emil Hougaard/arkiv
26. august 2017 12:27

Piger går i lyserøde kjoler og leger med dukker, mens drenge foretrækker biler og fodbold.

Nogenlunde sådan er de klassiske stereotyper for drenge og piger skåret op - også for den danske realitypersonlighed og blogger Irina Olsen.

Allerede før hendes i dag toårige datter Allessia, som hun har med dj'en Fautix, blev født, ventede bunker af lyserøde ting på hende.

Men virkeligheden har vist sig at være mere nuanceret, skriver Irina Olsen i et nyt indlæg på sin blog, irinathediva.dk.

Allessia leger nemlig hellere med biler end med barbiedukker i øjeblikket, og det er kommet bag på hendes 30-årige bloggermor.

- Hun har også en helikopter, fodboldtrøjer og lidt drengetøj iblandt. Hun gider faktisk ikke at lege specielt meget med dukker for tiden, skriver Irina Olsen.

Tv-divaen har dog intet imod, at hendes datter viser sig at foretrække køretøjer frem for klassisk pigelegetøj, og det har fået hende til at udvide sin margin for, hvad hun tænker som passende legetøj for sin datter.

- Jeg må indrømme, at jeg har været lidt snæversynet i starten og slet ikke tænkt i de baner, men jeg forestiller mig, at det kan gavne, at man lader dem prøve noget andet end de klassiske stereotyper. Måske skal jeg holde igen med alle de lyserøde ting, indrømmer hun.

Læs hele Irina Olsens blogindlæg her: http://irinathediva.dk/2017/08/allessia-vil-hellere-biler-end-dukker/

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...