Overskud i golfklub

Golfklub har både styrket økonomien og fået flere medlemmer.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

DRONNINGLUND:Dronninglund Golfklub kunne på årets generalforsamling præstere et overskud på over 200.000 kroner og melde om fremgang på medlemstal. Klubben har tidligere haft nogle økonomisk vanskelige tider.

- Vi må sige, at vi havde en bunden opgave. Vi skulle få butikken til at løbe rundt eller aflevere nøglerne, sagde Dronninglund Golfklubs formand, Bjarne Pedersen, i sin beretning, da han skulle beskrive bestyrelsens opgave, efter at den gamle klub var gået konkurs.

Opbakning fra flere sider

- En fantastisk opbakning fra medlemmer og sponsorer har gjort, at vi kan se hinanden i øjnene og oven i købet have et smil på læberne, sagde han og konstaterede med tilfredshed, at medlemstallet er øget til godt 600.

Udnævnt til bedste klub

Han kunne også fortælle om en ny samarbejdsaftale med Blokhus Golfcenter, der sammen med klubbens pro, Morten Kiil, står for den golftekniske undervisning, ligesom Blokhus Golfcenter overtager driften af proshoppen i Dronninglund.

- Klubben er i 2014 udnævnt til Nordjyllands bedste golfbane, hvilket vi er stolte af. Det er en cadeau til de ansatte i greenkeepergården, sagde han og afsluttede beretningen med at offentliggøre en samarbejdsaftale med Hjallerup Kro.

Aftale med kro

Aftalen betyder, at Hjallerup Kro i sæsonen fra april til oktober har forpagtet køkken- og caféområdet i klubhuset, så klubbens medlemmer og gæster fremover vil kunne blive serviceret mere professionelt end tidligere.

Pænt overskud

Klubbens kasserer, Bent Nielsen, gennemgik årets regnskab, hvor overskuddet blev på 208.003 kroner, hvilket bestyrelsen anser som meget tilfredsstillende.

Klubbens nuværende formand, Bjarne Pedersen, blev genvalgt uden modkandidat.

Ved valg af bestyrelse var der genvalg til Vivian Dam og Bjarne Andersen, mens Peter Hostrup Daugberg blev valgt som ny i bestyrelsen i stedet for Teddi Klit Christiansen, der ikke ønskede genvalg.

Prisen som Årets Medlem gik til Lise Blauenfeldt som anerkendelse for hendes engagerede og positive ledelsesarbejde primært inden for senior- og dameklubben.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.