Overskud næsten halveret

Thy Rocks Overskud skrumpede fra 507.000 kr. til godt 287.000 kr.

De otte foreninger, som stiller med frivillige til Thy Rock, fik hver 36.000 kr. for indsatsen. Arkivfoto: Peter Mørk

De otte foreninger, som stiller med frivillige til Thy Rock, fik hver 36.000 kr. for indsatsen. Arkivfoto: Peter Mørk

THISTED:Thy Rock næsten halverede sit overskud i 2014 i forhold til året før. I alt blev det til et overskud på 287.776 kroner mod 507.490 kroner i 2013.

De otte foreninger, der hvert år stiller med frivillige til det store musikarrangement på dyrskuepladsen i Thisted, fik således knap 36.000 kroner hver for indsatsen i fjor.

Ifølge formanden for Thy Rock, Hans Peter Jarl Madsen, er årsagen til det decimerede overskud, en kombination af et højere musikbudget og et gedigent regnvejr i festivalweekenden.

- Det regnede fredag og om lørdagen fik vi 20 mm regn på fire timer. Det betød selvfølgelig noget for ølsalget. Hvis 11.000 gæster køber en øl mere hver pr. dag, så bliver det jo 900.000 kroner mere i omsætning, lyder formandens regnestykke.

Hans Peter Jarl Madsen mener ikke, at et mindre ambitiøst musikprogram ville have sikret foreningen flere penge til fordeling blandt klubberne.

- Vi har 11.000 betalende gæster ved Thy Rock. Det er jeg stolt over. Det svarer jo til Thisteds indbyggertal. Man skal ikke tro, at de kommer af sig sig selv. Der skal kæmpes for at holde fast i dem. Og det gør man ikke ved at slække på kvaliteten, siger Hans Peter Jarl Madsen, der glæder sig over, at Thy Rock aldrig har givet underskud.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Medier: Kendt nordjysk køkkenkæde styrer mod konkurs
Luk