Overvejer pengeløse kasser efter to røverier

Medarbejdere får psykologhjælp efter røveri i Gug

Sidst Kiwi i Gug havde røveri skete det midt på dagen. Denne gang slog en røver til klokken 22. Arkivfoto: Torben Hansen

Sidst Kiwi i Gug havde røveri skete det midt på dagen. Denne gang slog en røver til klokken 22. Arkivfoto: Torben Hansen

GUG:Da Kiwi på Nøhrs Sørensens Vej i Gug blev udsat for røveri torsdag aften klokken 22, var det anden gang på halvanden måned, at butikken var udsat for røveri.

Det får nu butikken til at tænke i alternativer til opbevaringen af penge.

- Det næste skridt bliver nok, at vi får pengeløse kasser, da det er to røverier på meget kort tid, siger Jeppe Hjortlund, der er souschef i Kiwi i Gug.

Tilbudt psykologhjælp

Han fortæller, at en mandlig ansat blev antastet i butikken af røveren, der truede medarbejderen med en kniv til gå med op til kassen. Her bad røveren om at få de sedler, der var i kassen.

- Medarbejderne har taget det pænt, men de har selvfølgelig fået tilbudt psykologhjælp og har fået det, der var nødvendigt, siger Jeppe Hjortlund.

Skiftende tider

Røveriet fandt sted en time før lukketid, hvor der kun var ganske få kunder i butikken. Der er normalt ikke mange kunder i butikken på det tidspunkt, men souschefen tror ikke nødvendigvis, at det giver større risiko for røveri.

- Sidste gang var der røveri midt på dagen. Jeg tror bare, at der er en risiko, når man arbejder i butik, og det er den, vi nu vil forsøge at minimere, siger Jeppe Hjortlund.

Ifølge vagtchef hos Nordjyllands Politi, Mogens Hougesen, slap røveren afsted med cirka 2000 kroner.

Røveren beskrives som en 20-30-årig mand på 160-170 centimeter. Manden havde en sort fleecejakke og sorte handsker på under røveriet. Han havde maskeret ansigtet med en hat, hvor der var lavet huller til øjnene. Manden talte gebrokkent dansk og var brun i huden. Har man oplysninger sagen, hører politiet gerne fra folk på 1-1-4.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.