Erhverv

OW Bunker-ansat håber ledelsen siger undskyld

De ansatte håber på, at ledelsen i OW Bunker dukker op til orienteringsmøde

Arkivfoto

Arkivfoto

NØRRESUNDBY:Medarbejderne i det konkursramte OW Bunker i Nørresundby bliver mandag morgen orienteret af kuratorerne om, hvordan de er stillet efter konkursen.

En af de ansatte Benjamin Søgaard siger til TV2 News, at han håber, at ledelsen vil være til stede for at give de ansatte en undskyldning.

- De var der, da det gik rigtig godt og skulle vise, hvor dygtige vi var. Men jeg tvivler da på, at de er der nu, hvor det er gået skidt. Det er kommet bag på alle. Det var en stor overraskelse, at det skulle ende sådan, siger han til TV2 News.

Troede virksomheden var sund

Benjamin Søgaard understreger, at ingen ansatte havde den mindste tvivl om, at det var en sund virksomhed, de arbejdede i.

- Historien har vist, at OW Bunker var en sund virksomhed, der har arbejdet sig op. Intet har indikeret, at det skulle gå så galt på så kort tid, siger Benjamin Søgaard, der sammen med sine kolleger - op mod 350 ansatte i OW Bunker i Nørre Sundby bliver orienteret om, hvordan de skal forholde sig efter den spektakulære konkurs.

Handlen med aktier på fondsbørsen blev suspenderet onsdag middag i sidste uge. Ingen af OW Bunkers bankforbindelser ville være med til at redde det kriseramte selskab, der har tabt 1,6 milliarder kroner, heraf er 850 millioner kroner på risikostyringen i forbindelse med den faldende oliepris.

Slettet fra børsen

Heller ikke kapitalfonden Altor var parat til at skyde penge i den kriseramte virksomhed, selv om kapitalfonden har tjent to milliarder kroner på børsnoteringen i marts og fortsat besat en stor aktiepost på 35 procent.

Den konkursramte OW Bunker er slettet fra sin officielle notering på fondsbørsen. Det er ikke længere muligt at købe eller sælge aktier i selskabet, der fredag aften blev erklæret konkurs, oplyser Nasdaq OMX Copenhagen A/S mandag.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst