OW Bunker lukker for aktiesalg

Interessen for selskabets aktier er så stor, at selskabet går på børsen før tiden

OW Bunkers aktiesalg til private investorer i Danmark og institutionelle investorer i både Danmark og udlandet bliver lukket tidligt på grund af stor interesse. Arkivfoto: Henrik Bo <i>Foto: Henrik Bo</i>

OW Bunkers aktiesalg til private investorer i Danmark og institutionelle investorer i både Danmark og udlandet bliver lukket tidligt på grund af stor interesse. Arkivfoto: Henrik Bo Foto: Henrik Bo

NØRRESUNDBY:OW Bunkers aktiesalg til private investorer i Danmark og institutionelle investorer i både Danmark og udlandet bliver lukket tidligt på grund af stor interesse og efterspørgsel fra investorerne. Samtidig bliver OW Bunker allerede børsnoterer på fredag, hvilket er før tiden. Det siger OW Bunker i en fondsbørsmeddelelse.

OW Bunkers aktiesalg blev offentliggjort 18. marts i forbindelse med, at OW Bunker meddelte, at selskabet bliver noteret på fondsbørsen i København.

Aktiesalget til private investorer med ordrer til og med tre millioner kroner bliver lukket i morgen onsdag klokken 17.01 dansk tid.

Mange interesserede købere

Den tidlige lukning af aktiesalget til private investorer skyldes, at efterspørgslen fra disse investorer har oversteget deres forventede tildeling af udbudte aktier.

OW Bunker har desuden også besluttet at lukke for ordrer på mere end tre millioner kroner på torsdag klokken 13.00 dansk tid.

- Efterspørgslen har som forventet været stor, hvilket er i tråd med de seneste aktiesalg på fondsbørsen, hvor efterspørgslen har oversteget udbuddet. Det betyder også, at Altor som ejer bevæger sig ned mod en ejerandel på 40 til 42 procent. Det kan betyde, at Alto sælger alle sine aktier i OW Bunker tidligere, end det tidligere har været planen, siger investeringsøkonom Per Hansen fra børsmæglerselskabet Nordnet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.