Ozzys elskerinde sagsøger musikerens datter

Ozzy Osbournes elskerinde hævder, at hans datter, Kelly, promoverer sig selv ved at lange ud efter hende.

Ritzau
Musician Osbourne and his daughter Kelly pose at the 10th Annual MusiCares MAP Fund Benefit concert at Club Nokia in Los Angeles, Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne Foto: Reuters/Mario Anzuoni
30. september 2016 08:21

Efter næsten 34 års ægteskab kom det i maj frem, at Ozzy Osbourne gennem fire år havde været sin kone utro med en frisør, han tidligere har været under saksen hos.

Fru Osbourne ville øjeblikkeligt skilles, men endte dog alligevel med at tilgive sin utro ægtemand.

Trods tilgivelsen eskalerede efterveerne fra udenomseskapaden yderligere, da Osbourne-parrets datter, Kelly Osbourne, langede offentligt ud efter elskerinden, Michelle Pugh.

Kelly Osbourne omtalte Pugh i grove vendinger og delte hendes telefonnummer på Twitter.

Det fik Pugh til at sagsøge Kelly Osbourne for "mobning" tilbage i august, og nu har elskerinden tilføjet flere klagepunkter, som magasinet People er kommet i besiddelse af.

Pugh hævder, at Kelly Osbourne har "pustet til kontroversen med det formål at tjene penge ved at fremme sin kommende bog".

Ifølge elskerinden er Osbournes annoncering af bogudgivelsen mindre end en måned efter Twitter-skænderiet en "bevidst strategi".

Klagen rummer desuden tre anklagepunkter om offentliggørelse af private informationer, uagtsom indblanding for at få økonomisk vinding og for forsætlig påføring af harme.

- Ja, vi har ytringsfrihed i USA, men når det gælder hadefulde og ærekrænkende ytringer eller mobning og videregivelse af personlige oplysninger, stiger det til et helt andet niveau, siger Pughs advokat, Edie Mermelstein, til People.

Kelly Osbourne har endnu ikke udtalt sig om retssagen.

Efter utroskabsskandalen udsendte hendes far, den utro Ozzy, en erklæring, som Rolling Stone bragte.

- Over de sidste seks år har jeg kæmpet med sexafhængighed. Jeg er chokeret over, hvad min opførsel har gjort ved min familie, lød det blandt andet fra den britiske ballademager.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...