P-konkurrence fra Aarhus Lufthavn bekymrer ikke

Aalborg Lufthavn holder fast i sin gratis parkering

 <i>Michael Koch</i>

Michael Koch

AALBORG:I et forsøg på at tage charterkunder fra Aalborg Lufthavn vil Aarhus Lufthavn i Tirstrup sænke prisen på langtidsparkering.

Normalt koster det 80 kroner om dagen at parkere i Aarhus Lufthavn, mens det er gratis i Aalborg, men nu kan charterkunderne få parkeringen til 160 kroner, uanset om de er væk i en eller to uger.

Det eneste, der kræves, er, at man skal købe p-billetten sammen med rejsen, oplyser lufthavnens bestyrelsesformand, Ango Winther, til DR.

Han fortæller, at ifølge rejsebureauerne tager kunderne godt mod tilbuddet, og at alle vælger løsningen.

Hos Aalborg Lufthavn vurderer direktør Søren Svendsen, at tiltaget fra konkurrenten på Djursland ikke vil betyde ret meget i Aalborg:

- Vi har noteret os, at de vil gøre det billigere at parkere, men jeg tror ikke, at det vil få effekt for os, siger Søren Svendsen, der stadig holder fast i den gratis parkering:

- Mange har sagt, at vi jo godt kan tage 20 kroner pr. dag, og med tusindvis af parkerede biler kunne det da også blive til mange penge.

- Men der kan hurtigt gå ”konen med æggene” i den slags, så vi holder fast i den gratis parkering i Aalborg Lufthavn. Det er nemt at markedsføre og nemt for kunderne at huske, påpeger Søren Svendsen.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.