P-kontrollører skriver færre bøder ud

1000 færre bøder ud end ventet er sat i bilruden

Brian Pedersen (SF) satser på grøn Vinter, når nu p-afgiften ikke skæpper nok i kassen.

Brian Pedersen (SF) satser på grøn Vinter, når nu p-afgiften ikke skæpper nok i kassen.

FREDERIKSHAVN:De kommunale parkeringsvagter har situationsfornemmelse og forsøger at forklare folk, hvordan de undgår parkeringsbøder.

- Det er jeg glad for, og det er også mit indtryk at borgerne er mere tilfredse med den måde tingene foregår på nu end da vi brugte private parkeringsvagter, siger de kommunalt ansatte parkeringsvagters politiske chef Brian Pedersen, formand for Teknisk Udvalg.
Han lever fint med, at p-vagterne har skrevet færre bøder ud end forventet og at pengene nu mangler i udvalgets kasse.

Under budget

En opgørelse over indtægterne til kommunekassen fra p-afgifter viser, at man er 280.000 kroner under budgettet for 2012.

I alt skulle de kommunale p-vagter havde tjent 1,7 million kroner i 2012 og have udskrevet 3300 bøder i 2012.
I stedet er det fra 1. januar til 31. oktober blevet til 1970 bøder, og man regner med at udskrive max 2200 bøder i 2012.
Den primære årsag udover konduite til at der er udskrevet færre bøder er, at parkeringsvagterne ikke har kunnet skrive bøder ud på Frederikshavn Havn, fordi der har været problemer med p-automaterne, og havnen har ønsket at man ikke udskriver bøder der.
Brian Pedersen (SF) håber nu på, at vi får en grøn vinter, så der ikke bliver brugt lige så mange penge på at rydde vejene, som Teknisk Udvalg budgetterer med.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.