På charmetur

Kommunen sørger for guide til kommende borgere

Mikael Klitgaard. Arkivfoto

Mikael Klitgaard. Arkivfoto

BRØNDERSLEV:Inden jul får Brønderslev Kommune besøg af de statsansatte i styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering. Det er den styrelse, der skal placeres i Brønderslev med cirka 37 ansatte.

- Det er vigtigt for alle de nordjyske borgmestre, at vi i regionen står sammen om at byde velkommen til de mere end 500 statsansatte, der får flyttet deres job til regionen, fortæller borgmester Mikael Klitgaard (V) fra Brønderslev Kommune.

- Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering har selv tilrettelagt deres tur til Brønderslev Kommune, men har bedt kommunen om at være guide og gøre medarbejderne klogere på, hvad vores kommune kan byde på, hvis de skulle vælge at flytte herop.

- Jeg tror, at der er nogle fordomme, der skal udryddes - blandt andet vil det sikkert komme bag på de statsansatte, at der i vores kommune er to biografer, og at filmen ”Klovn - forever” fik Danmarkspremiere i vores kommune samtidig med København. Uanset om de ansatte følger med jobbet eller ej, vil jeg glæde mig over, at Nordjylland får tilført mere end 500 arbejdspladser, siger Mikael Klitgaard.

Der er en håndfuld medarbejdere, der foreløbig har sagt ja til at flytte til Brønderslev. Der er ingen afklaring omkring lokaler til de statsansatte. En bygningsekspert har kigget på erhvervskontoret, Bredgade 60, og her har bygningseksperterne kaldt bygningen, der i dag rummer erhvervskontor, for spændende. Desuden så bygningseksperterne på området ved Banegårdspladsen. Vælges Bredgade 60 skal der findes andre lokaler til erhvervskontoret.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.