På gaden for et ja

Venstre og Socialdemokratiet var på gaden i Nykøbing for at overbevise vælgerne

Ja-siden var repræsenteret på Kirketorvet i lørdags. Blandt andet kunne man diskutere retsforbehold med borgmester Hans Ejner Bertelsen (V). Foto: Peter Mørk <i>Foto: Peter Mørk</i>

Ja-siden var repræsenteret på Kirketorvet i lørdags. Blandt andet kunne man diskutere retsforbehold med borgmester Hans Ejner Bertelsen (V). Foto: Peter Mørk Foto: Peter Mørk

MORS:Det er ikke den store valgkampagne, der har præget tiden op til torsdagens valg om at ændre det nuværende retsforbehold til en såkaldt tilvalgsordning. Men lørdag var der aktivitet på Kirketorvet.

- Vi havde aftalt med Socialdemokratiet at vi ville tage i gågaden. I denne situation kæmper vi begge for et ja, siger Poul Østergaard, formand for Morsø Venstre. Mandag var Venstre ude med en ”Ja”-campingvogn. Lørdag var det de røde hytter, der blev brugt som base.

- Vi spørger folk, om de har lyst til at læse en folder med information om valget. De fleste siger ja tak, men der er også nogen, der siger nej, fordi de synes, der er for meget EU. Og det er jo ærgerligt, for det her valg handler primært om at give politiet nogle gode arbejdsbetingelser, siger Poul Østergaard.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.