På jagt efter næste store model-navn

Jaqueline Friis-Mikkelsen er klar ved castingen som hun har været det gentagne gange gennem de seneste år. Arkivfoto: Torben Hansen
4. oktober 2016 07:49

Salling er vært ved en casting, hvor Danmarks førende internationale modelbureau, Unique Models, leder efter nye topmodeller - både piger og drenge.

Direktør Jaqueline Friis-Mikkelsen er - som ved tidligere castings - selv til stede for at svare på spørgsmål om model-livet.

Så er du Danmarks næste topmodel? Er din veninde eller ven, dit barn eller barnebarn?

Så er chancen der nu for at få skudt nogle professionelle billeder og få en personlig snak med Jaqueline Friis-Mikkelsen

- De danske unge har en særlig udstråling med en skarp kant, som der er stor efterspørgsel på i den internationale modeverden, siger Jacqueline Friis-Mikkelsen.

- Vi kigger selvfølgelig efter højde og klassisk skønhed som et symmetrisk ansigt, men det kan også være en anden type, der bare er helt sin egen med fregner eller mellemrum mellem tænderne.

- Vi ved det, når vi ser dem. Så kom - og stil endelig en masse spørgsmål, siger Jaqueline Friis-Mikkelsen, der glæder sig til dialogen med de unge.

Salling Aalborg kalder til casting fredag 7. oktober kl. 16-18.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...