På medlemsjagt

Et år, der har været præget af besparelser

Ove Pedersen: - Vi har rebet sejlene til kommende udfordringer. Foto: Kurt Bering <i>Kurt Bering</i>

Ove Pedersen: - Vi har rebet sejlene til kommende udfordringer. Foto: Kurt Bering Kurt Bering

BRØNDERSLEV:- Brønderslev Golfklub vil gerne have flere medlemmer. Det fortalte formanden, Ove Pedersen, på generalforsamlingen.

Han sagde, at der ledes med lys og lygte efter de vise sten til at øge medlemstallet. Klubben har haft hjælp fra Dansk Golf Union til at øge medlemstallet.

- Vi kan ikke leve af at stjæle fra hinanden. Der er alt for mange golfklubber og for lille et underlag i Nordjylland. Løsningsmodellen er derfor enkel. Vi skal skabe og motivere større interesse for golfsporten inden for det lokalområde, der er naturligt for den respektive klub.

- Vi har brugt mange ressourcer for at skabe den øgede interesse.

Ove Pedersen konstaterede, at starten på 2012 vil blive husket for besværligheden ved at få afsluttet budgetlægningen for året.

- Efter den første budgetlægning måtte bestyrelsen tage til efterretning, at vi måtte revidere indtægtssiden i nedadgående retning på grundlag af et betydeligt mindre antal medlemmer end oprindelig budgetteret.

- Da udmeldingen var større end budgetteret, måtte vi derfor i arbejdstøjet igen. En mindre indtægtsside medførte naturligvis en yderligere kraftig sparerunde, hvor vi måtte rundt i alle hjørner. Vi ønskede ikke at slække på standarden af vores bane, og måtte derfor se på andre faste omkostninger.

- Det gik primært ud over vores udgift til rengøring samt aflønning af pro. Det var naturligvis en beklagelig, men nødvendig dispensation.

- Men vi har rebet sejlene i tide, og kan nu glæde os over at se frugten af de foretagne indgreb. I bestyrelsen kan vi nu glæde os over at se frugten af de indgreb, der er foretaget.

- Vi er i bestyrelsen lykkelige for at have en medlemsskare, der har accepteret den førte økonomiske politik, der i hvert tilfælde i øjeblikket skiller os ud fra vore naboklubber.

Ove Pedersen kunne konstatere, at 2012 igen blev et spareår.

- Der blev igen ydet en stor indsats for at holder udgifter nede – ikke blot af administration og greenkeeperstab, men alle i udvalg med mere har vist stor forståelse for nødvendigheden af at vise tilbageholdenhed.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Live fra Mia-sagen: Hun var meget fuld
Luk