Morsø

På plads i det ny Kærvang

Beboerne flytter ud fra Tranevej i disse dage

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Abdirahman Ogle glædede sig i går til at komme helt på plads i sin nye lejlighed på Kærvang Fjorden. Her er både stue med tekøkken og soveværelse, hvilket er en forbedring i forhold til Tranevej, hvor boligerne kun var på ét værelse. Den formidable udsigt over fjorden kommer han til at nyde, også fra sin nye terrasse. Alle 24 boliger vender ud mod fjorden.

NYKØBING:En flyttebil kørte i går i pendulfart mellem Tranevej og Strandparken, for tiden er kommet, hvor det socialpsykiatriske bosted Kærvangs ny afdeling Fjorden er klar til indflytning.

24 beboere fra Tranevej flytter i løbet af denne uge ind i det helt nye byggeri, hvor håndværkerne i går stadig havde travlt med at ordne de allersidste detaljer indendørs.

En af dem, der i går kunne rykke ind i sin splinternye lejlighed i Strandparken, var Sine Haagen Jensen. Hendes forældre Leif og Monica Jensen var kommet for at hjælpe datteren med at komme på plads og ikke mindst få samlet den nyindkøbte elevationsseng.

- Jeg er heldig at have en familie, der kan hjælpe mig, sagde Sine og tilføjede:

- Det bliver spændende, hvordan det kommer til at gå. Det er også lidt skræmmende med noget nyt. Jeg lå i nat og tænkte på, hvordan det mon bliver.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst