På plakaten i efterårsferien....

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- det samme gælder for ”Storkene”. Foto: Filmcompagniet.

I efterårsferien har de frivillige i Hadsund Bio 1+2 fundet hele tre børnefilm frem og to for de voksne.

Børnene - og andre barnlige sjæle - skal se "Trolls", "Storkene" og "Peter og Dragen", alle med dansk tale, mens det voksne publikum tilbydes to nye film "Klassefesten 3 - Dåben" og "Inferno".

Trolls

Fra skaberne af Shrek kommer DreamWorks Animations Trolls, en sjov og flabet komedie om jagten på lykke, og hvor langt nogle vil gå for at opnå den.

Filmen tager publikum med til en farverig, magisk verden befolket af de ekstremt optimistiske trolde med det gode hår, der altid kun er et beat fra at bryde ud i enten dans eller sang, og de komisk pessimistiske borkere (am. Bergens), der kun er glade, når de har en trold i maven.

I over tyve år har troldene levet i lykkelig fred for deres ulykkelige naboer borkerne. Dagene går med fest og farver, et knus i timen og for prinsesse Poppys (Stine Bramsen) vedkommende også med at arbejde på sine skrapbøger og festinvitationer, der altid sprutter af glitter og regnbuer. Men på grund af troldenes uudslukkelige behov for fejring tiltrækker de borkernes opmærksomhed, og snart tages Poppys venner til fange og bliver ført til Borker-by, hvor de skal fortæres af prins Gistle (Jonas Schmidt).

Poppy, der vitterlig er verdens lykkeligste trold, drager nu sammen med sin diametrale modsætning, den overforsigtige og mavesure trold Kvist (Christopher Nissen) - der har mistet al farve i ikke kun kinder, men hele kroppen på grund af sit pessimistiske udsyn - ud på en rejse for at befri deres venner. Deres mission er fuld af eventyr og uheld, og både Poppy og Kvist bliver testet på deres tilgang til livet.

Storkene

Storkene leverer babyer... eller det plejede de i hvert fald at gøre.

Nu leverer de pakker for den globale internet gigant Cornerstore.com. Junior, selskabets bedste leveringsstork, som står til at blive forfremmet, kommer ved et uheld til at aktivere maskinen, der producerer babyer, og den kommer til at skabe en yndig og betagende lille pige. Junior er desperat for at få skaffet problemerne af vejen inden hans chef får besked om uheldet, og sammen med vennen Tulip, det eneste menneske på Storkebjerget, planlægger de deres første levering af en lille baby - i en vild og lærerig rejse, der kunne gøre mere end én familie hel og genoprette storkenes sande mission i verden.

Peter og Dragen

I eventyrfilmen ’Peter og dragen’ bliver en forhutlet dreng fundet i skoven. Åbenbart har han boet der i adskillige år, efter hans forældre døde i en ulykke.

En skovfoged, der har fundet drengen, opdager, at der er en helt særlig grund til hans mirakuløse overlevelse. En stor, grøn og pelset drage har nemlig passet på Peter ude i vildnisset.

Men ikke alle mener, at dragen Elliott er helt ufarlig og vil derfor jage ham ud af skoven.

Disney-eventyret er en nyfortolket udgave af filmen ’Peter og dragen Elliott’ fra 1977. Den gamle version kombinerede tegnefilm med rigtige skuespillere, som det også kunne opleves i Mary Poppins, hvorimod den nye udgave benytter sig af computeranimation til dragen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.