På plakaten ...

Foto: Michael Koch

Foto: Michael Koch

Hadsund Bio 1+2 viser i kommende uge endnu en premierefilm med start 2. marts actionfilmen Logan.

Øvrige film er "The Great Wall", "Fifty Shades - I Møket", "Vaiana" og "Far til Fire på toppen".

The Great Wall:

I deres søgen efter et magisk sort pulver med en ødelæggende kraft er de to lykkeriddere William Garin og Tovar nået næsten til det sagnomspundne Kina.

Og så bliver de pludselig overfaldet af grufulde monstre. Det lykkes dem at flygte i sikkerhed bag Kinas Store Mur, hvor de bliver fanger hos Den Navnløse Orden, en tusindtallig, hemmelig hær med en eneste mission: at holde Den Store Mur mod en trussel, der er større end de barbariske horder på steppen.

For hvert 60. år vågner en mytisk ondskab i Jade-bjergene og vender sig mod menneskeheden. Når de altædende monstre Tao-Tie dukker op, er Den Navnløse Orden det sidste værn.

Garin og Tovar slår sig sammen med en anden fange, Ballard, der har lært krudtets hemmelighed at kende og blot har ventet på en chance for at undslippe.

Nu, hvor Tao-Tie har rejst sig, er chancen der: For at flygte og vinde ubegrænset rigdom på at sælge krudtet. Eller for at slutte sig til en sag, der er større end dem selv.

Logan - premiere 2. marts 2017:

Instruktør: James Mangold. Medvirkende: Hugh Jackman, Patrick Stewart, Boyd Holbrook, Doris Morgado m.fl.

I en nær fremtid passer og plejer en træt og slidt Logan den svagelig Professor X i et skjul nær grænsen til Mexico. Logans forsøg på at skjule sig fra verden og sin historie slutter dog brat, da en ung mutant ankommer til deres skjulested med mørke kræfter lige i hælene.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.