På powershopping

Kate Jakobsen vandt en indkøbstur til 15.000 kroner

5
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

BRØNDERSLEV:Kate Jakobsen fra Brønderslev fik shoppet igennem torsdag inden jul. Hun var nemlig den heldige vinder af hovedpræmien i Brønderslevs juleshopping-konkurrence. Og med den vandt hun retten til at købe julegaver for 15.000 kroner.

Kate havde allieret sig med sin mand Søren samt døtrene Maiken og Julie - og ved fælles hjælp lykkedes det familien at få brugt de gode, lune kroner på blandt andet en køkkenmaskine, tøj, handsker, smykker, skønne dufte, bøger, oksekød og brillerens.

Den heldige vinder havde svært ved at tro på sit held, da hun sent onsdag blev ringet op med det glade budskab efter en tur i BASbio.

Annoncekonsulent Per Karred fra Nordjyske Medier overbragte beskeden via telefon, og det tog ham lidt tid at overbevise Kate om, at det faktisk ikke var en julespøg.

- Havde det været 1. april, havde jeg bare lagt røret på, smiler Kate Jakobsen.

Men hun lod sig overbevise.

Og den ekstra kontante julegave faldt i rette tid.

- Jeg er slet ikke færdig med at købe julegaver. Det skulle jeg have gjort i weekenden - jeg har fuldtids arbejde, og havde ikke rigtig nået noget, fortalte Kate Jakobsen, der er afdelings-sygeplejerske på kirurgisk ambulatorium i Aalborg.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.