Musik

På scenen med Nephew

Drøm gik i opfyldelse for Emilie fra Asaa

Emilie Thomsen bruger mange timer på at synge og spille på sit keyboard. I lørdags sang hun på scenen i Gigantium med bandet Nephew. Foto: Jørgen Ingvardsen

Emilie Thomsen bruger mange timer på at synge og spille på sit keyboard. I lørdags sang hun på scenen i Gigantium med bandet Nephew. Foto: Jørgen Ingvardsen

ASAA:Det var lidt af en drøm, der gik i opfyldelse, da 18-årige Emilie Thomsen fra Asaa i lørdags sang i bandet Nephew under en koncert med flere tusinde tilhørere i Gigantium i Aalborg.

- Normalt er det Marie Key, der synger sammen med Simon Kvamm, men orkestret giver i efteråret otte koncerter rundt om i landet, og alle steder bruger de en substitut for hende, fortalte Emilie Thomsen forud for koncerten.

- Jeg var ikke selv klar over det, men en veninde fortalte mig for nogle måneder siden, at bandet på dets hjemmeside søgte en sangerinde. Jeg havde faktisk ikke lyttet så meget til Nephew og kendte ikke bandet så godt. Alligevel gik jeg ind på hjemmesiden og fandt ud af, at man skulle filme en video af sig selv, mens man sang ’Gå med dig’ til et lydspor, hvor Simon Kvamm sang. Videoen skulle så indsendes til bandet, så de kunne udvælge den sanger, de ville bruge. Det gjorde jeg og hørte derefter ingenting i to måneder. I sidste uge fik jeg imidlertid pludselig en besked om, at de gerne ville have mig med, og at jeg skulle komme til lydprøve lørdag kl. 16, fortalte hun.

Emilie Thomsen går i 3.g på Dronninglund Gymnasium på musiklinjen. Musik har altid spillet en stor rolle for hende, og hun spiller selv flere instrumenter, ligesom hun selv komponerer. Det er ikke første gang, hun optræder for et stort publikum. Hun var for to år siden med i X-Factor, hvor hun nåede helt frem til den såkaldte Booth Camp.

I det hele taget er hun en særdeles aktiv pige, der foruden at gå i 3.g synger i gospelkor og passer et job i Fakta. Det er imidlertid musikken, der betyder rigtigt meget for hende.

Ved koncerten med Nephew kom Emilie først på scenen hen imod slutningen af koncerten. Det fik dog ikke nerverne frem i hende.

- Selvfølgelig var jeg nervøs. Jeg kunne allerede mærke sommerfuglene i maven flere dage før koncerten, men jeg besluttede, at jeg ville nyde aftenen, for det var jo en enestående oplevelse, fastslog hun.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst