Påbud for dårlig luft i klasseværelset

To skoler i Hjørring har fået påbud om at forbedre luften i klasselokalerne

Bagterpskolen i Hjørring får snart bedre indeklima i de otte lokaler, hvoraf det nyeste er bygget i 1941.Arkivfoto: Hans Ravn <i>Hans Ravn</i>

Bagterpskolen i Hjørring får snart bedre indeklima i de otte lokaler, hvoraf det nyeste er bygget i 1941.Arkivfoto: Hans Ravn Hans Ravn

HJØRRING:Bagterpskolen i Hjørring har sammen med Tårs Skole i år fået en rød smiley fra Arbejdstilsynet og påbud om luftkvaliteten.

På Bagterpskolen drejer det sig om otte klasselokaler, hvor indeklimaet skal forbedres.
- Vi vidste godt, at der ikke var særlig god luft lokalerne. Selvom man lufter ud i frikvarterene, så bliver der lynhurtigt en dårlig luft med højt CO2-indhold, hvor lærere og elever bliver tunge i hovederne, siger skolecenterleder Palle Kristensen fra Bagterpskolen.

Snart slut med dårligt luft

Bagterpskolen har nu af Hjørring Kommune fået bevilget pengene til et nyt ventilationsanlæg i de pågældende lokaler til omkring en halv million kroner og skolecenterlederen forventer, at ventilationsanlægget kommer op til efteråret.

På Tårs Skole var problemet også dårlig luftkvalitet, men her har man fået sat ventilationsanlæg op i det ene lokale, som udløste den røde smiley tilbage i februar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.