Færdselsforseelser

Påkørt og dræbt efter bytur

To personer mistede livet ved trafikulykker lørdag nat

Arkivfoto

Arkivfoto

OKSBØL:En tur hjem fra byen endte natten til søndag tragisk for en 41-årig mand i Oksbøl.Manden var netop blevet afleveret af en taxa på Østergade tæt ved sin bopæl og var på vej over kørebanen, da en 19-årig kvinde dukkede op i en personbil. - Han bliver påkørt og dræbt på stedet. Der er ingen mistanke om, at hun har kørt for stærkt ved ulykken, men en bilinspektør skal fastslå køretøjets hastighed, siger vagtchef Søren Strægaard fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Chokeret bilist

Politiet har afhørt den chokerede 19-årige bilist efter ulykken, og der var intet tegn på, at hun var påvirket af alkohol.- Hun var fuldstændig ædru, fastslår Søren Strægaard. Den 41-årige boede alene på bopælen tæt ved ulykkesstedet, men hans pårørende er underrettet, oplyser vagtchefen.

Endnu et trafikdrab

En lignende ulykke fandt sted sent lørdag aften ved Tommerup på Fyn, hvor en 36-årig kvinde blev påkørt og dræbt på stedet.Kvinden kom gående på kørebanen i retning mod forsorgshjemmet Store Dannesbo, hvor hun ville søge ly for natten, men få hundrede meter før hun kom frem, blev hun ramt af en personbil med 80 kilometer i timen. Heller ikke her var føreren af bilen påvirket af alkohol. /ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.