Pacquiaos træner provokerer Mayweather før boksebrag

De verbale kampe er godt i gang til boksebraget lørdag mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao.

Provokationer og tilsvining af modstanderen i dagene op til selve kampen er nærmest en lige så integreret del af boksning som gong-gongen.

Lørdag skal historiens største boksekamp - i hvert fald økonomisk - stå mellem Floyd Mayweather og Manny Pacquiao, og sidstnævntes træner byder nu ind i den verbale del af fighten.

- Jeg tror, han (Floyd Mayweather, red.) blev presset ind i denne kamp. Jeg tror ikke, han ønsker at bokse denne kamp. Han fik ikke lov til at vælge sin modstander, siger Pacquiaos træner Freddie Roach ifølge AFP.

- Jeg tænker på, om han overhovedet dukker op, tilføjer Roach.

Mon ikke amerikaneren dukker op til kampen, der står til at indbringe ham godt en milliard kroner, men Freddie Roach har spottet svaghed hos Mayweather.

- Til pressekonferencen i Los Angeles sagde jeg, at vi ville tæve ham, og jeg fik ikke noget svar, fortæller Pacquiaos træner.

Kampen bokses 2. maj i MGM Grand i Las Vegas, og Floyd Mayweathers uplettede rekordliste skræmmer på ingen måde Pacquiao-lejren.

- Jeg er ikke ret imponeret over folk, som er ubesejrede. Jeg mener, at nederlag gør dig til en bedre person og en bedre bokser. Du lærer meget mere af et nederlag, end du gør af en sejr, siger Freddie Roach.

Mens Mayweather har vundet 47 ud af 47 kampe som professionel, så har Pacquiao fem nederlag og to uafgjort på sin rekordliste i 64 kampe.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.